Kök Hücre Günü 2014

2014 yılında emekli olan öğretim üyesi Prof. Dr. Emin Kansu’nun onuruna düzenlenmiş olan “Kök Hücre Günü 2014” bilimsel toplantısında “Kök Hücre Nişi” teması işlenmiştir. Toplantıda, “Kök Hücre Teknolojileri”, “Sağlık ve Kanserde Kök Hücre “Niş”leri”, “Seçilmiş Öğrenci Sunumları”, “İleri Teknolojilerle Kliniğe Yönelik Uygulamalar” temaları işlenmiştir. Kök hücre alanında çalışan akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen toplantıya yurt dışından araştırmacılar da sunumları ile katkıda bulunmuşlardır. Bu toplantıda "Uzmanıyla Buluşma Oturumları" düzenlenmiş olup, katılımcılar; Ali Turhan, Annelise Bennaceur-Griscelli, Gerard Wagemaker, Tsvee Lapidot ile güncel gelişmeleri tartışma imkanı bulmuşlardır.

Etkinlik programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.